Klaukkalan lähetyspiiri

ke 28.2. kello 17.00 - kello 19.00

Lähetyspiirissä kuullaan ja keskustellaan seurakunnan lähettien kuulumisista - ja muista päivänpolttavista aiheista - kahvin ja kaakun äärellä.

Lähetyspiiriin on jokainen tervetullut. Piirissä katsastamme Nurmijärven seurakunnan lähettien tuoreimmat kuulumiset ja rukoilemme heidän puolestaan. Lisäksi tietenkin veisaamme virsiä ja juomme yhteiset kahvit. Kahvin yhteydessä kerätään kolehti lähetystyöhön.

28.2. piiri kokoontuu Eila ja Pertti Rajalan luona osoitteessa Harjutie 4 C.

Rukousklinikkka

Rukousklinikka tarjoaa matalan kynnyksen rukouspalvelua sairauden, masennuksen tai muun elämän haasteen kohdanneelle. Avoin kaikille, Tervetuloa tutustumaan!