Messu Klaukkalan kirkossa

4. paastonajan sunnuntai, aiheena "Elämän leipä".

4. paastonajan sunnuntaina aiheena on "Elämän leipä". Neljäs paastosunnuntai tarjoaa pienen lepohetken - keitaan - paastonajan keskelle. Vaikka alttarilla on violetti paastoväri, sunnuntain teema kurkistaa jo pääsiäiseen.

Messua ovat toimittamassa Ida Vartiala (saarna), Riitta-Leena Sihvola ja Jonna Vartiainen.

Messun aikana pyhäkoulu ja messun jälkeen kirkkokahvit.

Tervetuloa!

Rukousklinikkka

Rukousklinikka tarjoaa matalan kynnyksen rukouspalvelua sairauden, masennuksen tai muun elämän haasteen kohdanneelle. Avoin kaikille, Tervetuloa tutustumaan!