Messu Klaukkalan kirkossa

1. sunnuntai pääsiäisen jälkeen. Messuun kutsutaan erityisesti ikäihmisten syntymäpäiville ilmoittautuneet vieraat.

"Yhtäkkiä Jeesus itse seisoi opetuslastensa keskellä ja sanoi: "Rauha teille."

Pääsiäinen jatkua saa! Ensimmäisenä sunnuntaina pääsiäisestä teemana on "Ylösnousseen todistajia". Messun toimittavat Anni Pesonen (saarna), Ida Vartiala, Jonna Vartiainen ja Hanna Alava. Lapsille pyhäkoulu.

Messun jälkeen kirkkokahvit. Ikäihmisten syntymäpäivään ilmoittautuneiden juhla seurakuntasaleissa messun jälkeen.

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa 9. sunnuntaina helluntaista

Sinä tahdot sisimpääni totuuden - ilmoita siis minulle viisautesi! Ps. 51: 8

Ystävyyden kammari

Rukousklinikkka

Rukousklinikka tarjoaa matalan kynnyksen rukouspalvelua sairauden, masennuksen tai muun elämän haasteen kohdanneelle. Avoin kaikille, Tervetuloa tutustumaan!

Ystävyyden kammari

Rukousklinikkka