Mitä meille kuuluu? -Parisuhdeleiri

pe 20.4. kello 18.00 - su 22.4. kello 14.00

Ilmoittaudu tästä

Vietetään pariskuntina yhteistä aikaa vailla arjen normaaleja rutiineja. Parisuhteen vuorovaikutuksesta tulee puhumaan perheneuvoja Tea Talhola perheasiainneuvottelukeskuksesta.

Mitä meille kuuluu? - parisuhdeleiri on tarkoitettu kaikille pariskunnille, jotka haluavat parantaa vuorovaikutus- ja yhteistoimintataitojaan. Alustajana ja keskustelijana perheasiainneuvottelukeskuksen perheneuvoja Tea Talhola.

Ohjelmassa myös yhdessäoloa rentoutuen, ulkoilua, saunomista rantasaunassa ja tietenkin hyvää ruokaa!

Tulet saamaan leirikirjeen leirin tarkemmasta aikataulusta ja sisällöstä lähempänä leiriä.

Leirin ohjaajina toimivat Lapsi- ja perhetyöntekijät Tarja Tolppola ja Riikka Sarmala.

Leiri ei ole tarkoitettu akuutissa kriisissä oleville pareille.

Leirin hinta:

50€/ hlö sis. majoituksen ja täysihoidon.

Laskutus tapahtuu verkkomaksulaskutuksella. Saat verkkomaksulinkin erillisellä sähköpostilla ennen leiriä. Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ennen leirille tuloa.

Riikka Sarmala

Tarja Tolppola

Olotupa

Avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille.

Klaukkalan lähetyspiiri

Lähetyspiirissä kuullaan ja keskustellaan seurakunnan lähettien kuulumisista - ja muista päivänpolttavista aiheista - kahvin ja kaakun äärellä.

Olotupa

Avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille.