Konfirmaatiomessu

Nurmijärven kirkko

"Hyvä on sen osa, joka luottaa Herraan." 5. sunnuntai pääsiäisestä, rukoussunnuntai. Sääksi 1 -rippileirin konfirmaatio.

Rukous on sydämen puhetta Jumalan kanssa. Jeesus itse opetti ja kehotti seuraajiaan rukoilemaan, mm. opettamalla Isä meidän -rukouksen. Siinä on tiivistettynä kaikki se, mitä me ihmiset tarvitsemme.

Sääksi 1 -rippileirin konfirmaatiomessu. Liturgina ja saarnaa Tiina Huovila, kanttorina Julia Hyyrynen, avustaa Anna-Kaisa Tenhunen, Kasimiira Edelmann ja Iiris Savolainen. Myös konfirmoitavat nuoret ja leirin isoset toimivat erilaisissa tehtävissä, ehtoollisella avustavat Säde Takala ja Jasmin Anttila.

Messun kesto on noin 1,5 tuntia. Valokuvauksen ja videoinnin toivotaan tapahtuvan omalta paikalta, erityisesti alttarialue on rauhoitettu messun toimittajien ja konfirmoitavien käyttöön. Messun jälkeen nuorista voi ottaa valokuvia alba päällä.

Tervetuloa yhteiseen juhlaan!

Nurmijärven kirkko