Perhemessut ja muuta toimintaa perheille

*************************************************************

VERTAISTUKEA ERITYISLASTEN VANHEMMILLE

Tässä avoimessa ryhmässä jaamme arjen haasteet ja kiemurat sekä iloitsemme yhdessä. Ei ole väliä mikä diagnoosi lapsellasi on tai onko diagnoosia lainkaan, keskusteltavaa riittää varmasti.

Ryhmä kokoontuu Kirkonkylän Seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloissa, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. Päiväkerhotilaan on sisäänkäynti yläpihalta, kellotapulin läheltä.

Syyskauden 2017 kokoontumiset: 5.11 ja 3.12.

Kahvitarjoilu. Mikäli tarvitset lastenhoitoa, ilmoita siitä sitovasti edellisen viikon keskiviikkoon mennessä, jotta osaamme varata riittävän määrän hoitajia paikalle. Lastenhoito on sinulle ilmaista.

Lisätietoja ja lastenhoitoon ilmoittautumiset: Marje Läänesaar p. 050 430 6384 tai marje.laanesaar@kolumbus.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Mukana ryhmää toteuttamassa:  Nurmijärven seurakunnan lapsi- ja perhetyö

*******************************************************************************************