Perheneuvonta

Rankkaa tai vaikeuksia parisuhteessa? Asiat kannattaa ottaa puheeksi mahdollisimman varhain.

Nurmijärven perheasiain neuvottelukeskus

Perheasiain neuvottelukeskuksella on kolme toimipistettä.

Kirkonkylässä sijaitseva toimipiste sijaitsee Keskustien liikerakennuksen viereisessä asuinkerrostalossa, os. Keskustie 8 C 30, 2. kerros, 01900 Nurmijärvi.

Klaukkalan toimipiste on Klaukkalan seurakuntakeskuksessa, os. Ylitilantie 6.

Rajamäen toimipisteen osoite on Patruunantie 1,  II kerros.

Ajanvaraus:

maanantaisin klo 10 – 12

Muina aikoina voit jättää viestin ja/tai soittopyynnön.

Sinun ei tarvitse kuulua kirkkoon ottaaksesi yhteyttä.

Palvelut ovat maksuttomia.

Palvelumuodot:

Pariterapia

Perheterapia

Ryhmät  - Lisätietoja, klikkaa tästä!

Perheasioiden sovittelu

Ammattiauttajat ovat sinua varten

Jos suhde on solmussa, varhainen tilanteeseen tarttuminen ja "kissan pöydälle nostaminen" helpottaa usein asioiden selvittämistä. Avun hakeminen voi tuntua vaikealta, mutta se kannattaa.

Puhumme Sinun elämäntilanteestasi luottamuksellisesti ja etsimme yhdessä uusia mahdollisuuksia.

Tarjoamme keskusteluapua parisuhteen tai perheen vaikeuksissa ja kriiseissä sekä näihin liittyvissä henkilökohtaisissa asioissa. Palvelumme ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Voit tulla meille yksin ja/tai yhdessä kumppanisi kanssa.
Työmuotojamme ovat pari- ja perheterapia, ryhmät ja perheasioiden sovittelu.

Palvelut ovat tarkoitettu Nurmijärven kunnan asukkaille.

Henkilökunta:

Ajanvaraus maanantaisin klo 10 – 12  puh. 050 594 6452, muina aikoina voit jättää soittopyynnön.

Lauri Anttila, johtava perheneuvoja, puh. 044 422 0542

Kirsi Hiilamo, perheneuvoja 50 %, virkavapaalla 1.7.2019 asti