Tule kesätöihin Tiekirkko-oppaaksi ja Museokahvilan hoitajaksi

Nurmijärven kirkko on avoinna 2.6.-4.8.2019 päivittäin klo 11-18 (ei juhannusaattona eikä -päivänä) sekä elokuun viikonloput samoin klo 11-18.
Museokahvila toimii kirkonmäellä vanhassa viljamakasiinissa samaan aikaan.

Haemme yli 17-vuotiaita, kielitaitoisia (ainakin englanti ja ruotsi), palvelualttiita, itsenäiseen työskentelyyn sopeutuvia, ilman digilaitteita pärjääviä ja normaaleja siivous- ja taloustöitä taitavia henkilötä työskentelemään kirkossa oppaina ja Museokahvilassa kahvilaa hoitaen. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Työaika on klo 10.30-18.15 jaksoittain arkisin ja viikonloppuisin, n. kolme vuoroa / viikko. Palkkaus Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset 10.3.2019 mennessä sähköpostitse nurmijarven.srk@evl.fi. Laita sähköpostin otsikoksi "työhakemus". Haastattelut siihen erikseen kutsuttaville järjestetään Nurmijärven seurakuntakeskuksessa 2.-4.4.

Lisätiedot: piirikappalainen Anna-Kaisa Tenhunen, 050 374 0960, anna-kaisa.tenhunen@evl.fi tai tiedottaja Piia Ahtee, 040 701 3592, piia.ahtee@evl.fi.

Museokahvila ja kellotapuli kesäasussaan