Perheneuvonnasta saatte maksutonta tukea parisuhteen ja perheen vaikeuksissa ja eroon liittyvissä kysymyksissä.

Palvelemme Nurmijärven kunnan asukkaita. Toimipisteemme sijaitsevat Kirkonkylässä, Klaukkalassa ja Rajamäellä. Klaukkalan ja Rajamäen toimipisteet ovat esteettömiä.

Ota yhteyttä puh. 050 594 6452

Voit pyytää yhteydenottoa myös tekstiviestitse tai  tällä lomakkeella. Vastaamme yhteydenottoosi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Pyrimme osaltamme pienentämään korona-viruksen leviämisriskiä ja siksi käymme tällä hetkellä neuvottelut etänä, joko Microsoft Teamsin, Skype for Businessin tai muun tietoturvallisen sähköisen ohjelman kautta tai puhelinkeskusteluina.  Ilmoitamme sivuillamme, kun tilanne muuttuu.

Syrjinnästä vapaa alue

Voit myös soittaa suoraan perheneuvojille

Lauri Anttila, johtava perheneuvoja, puh. 044 422 0542

Sari Bollström, perheneuvoja 50%, puh. 044 422 0529

Elina Mäenpää, perheneuvoja, puh. 044 422 0549

Perheneuvonnassa tutkitaan suhteessa olemista, siinä olevia vaikeuksia ja toiveita, esteitä ja mahdollisuuksia.

Puolisoiden suhdetta hoitamalla tuetaan samalla myös vanhemmuutta ja perheen lasten hyvinvointia.

Tuemme myös erotilanteissa, järjestämme eroryhmiä ja muita terapeuttisia ryhmiä sekä tarjoamme perheasiain sovittelua lapsiperheille, jotka ovat tehneet eropäätöksen.

Perheasiain sovittelu

Seuraava eroryhmä alkaa syksyllä 2020 Kirkonkylässä.

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi syksyllä 4.-6.9.2020 Sääksin leirikeskuksessa

Meitä voi pyytää puhumaan parisuhteeseen ja perheeseen liittyvistä asioista eri tilaisuuksiin. Voit myös ehdottaa, millaista palvelua toivoisit perheneuvonnan tarjoavan. Ehdotukset voi lähettää sähköpostiin: pnk.nurmijarvi@evl.fi

Perheneuvojien blogeja:

Kuinka saada riita poikki? Lauri bloggaa aikalisästä.

jalanjäljet