Perheneuvonnasta saatte maksutonta tukea parisuhteen ja perheen vaikeuksissa ja eroon liittyvissä kysymyksissä.

Palvelemme Nurmijärven kunnan asukkaita. Toimipisteemme sijaitsevat Kirkonkylässä, Klaukkalassa ja Rajamäellä. Klaukkalan ja Rajamäen toimipisteet ovat esteettömiä.

Tiedoksi, että kesälomien vuoksi meihin saa yhteyden seuraavan kerran elokuussa 3.8.2020 lukien. Voit olla silloin yhteydessä puh. 050 594 6452. Voit pyytää yhteydenottoa myös tekstiviestitse tai tällä lomakkeella. Huomioithan, että vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin vasta 3.8. 2020 alkavalla viikolla.

Olemme aloittaneet tapaamiset vähitellen myös kasvokkain turvavälit ja käsienpesu huomioiden. Tapaamisiin on tultava täysin terveinä ilman minkäänlaisia flunssaoireita. Myös etäyhteydet ovat edelleen käytössä.

Voit seurata meitä myös facebookissa. Siellä on blogeja ja ajankohtaisia ilmoituksia perheneuvonnan aihepiireistä.

Syrjinnästä vapaa alue

Voit myös soittaa suoraan perheneuvojille

Lauri Anttila, johtava perheneuvoja, puh. 044 422 0542

Sari Bollström, perheneuvoja 50%, puh. 044 422 0529

Elina Mäenpää, perheneuvoja, puh. 044 422 0549

Perheneuvonnassa tutkitaan suhteessa olemista, siinä olevia vaikeuksia ja toiveita, esteitä ja mahdollisuuksia.

Puolisoiden suhdetta hoitamalla tuetaan samalla myös vanhemmuutta ja perheen lasten hyvinvointia.

Tuemme myös erotilanteissa, järjestämme eroryhmiä ja muita terapeuttisia ryhmiä sekä tarjoamme perheasiain sovittelua lapsiperheille, jotka ovat tehneet eropäätöksen.

Perheasiain sovittelu

Seuraava eroryhmä alkaa syksyllä 2020 Kirkonkylässä.

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi 4.-6.9.2020 Sääksin leirikeskuksessa (Täynnä, voit tiedustella peruutuspaikkoja).

Meitä voi pyytää puhumaan parisuhteeseen ja perheeseen liittyvistä asioista eri tilaisuuksiin. Voit myös ehdottaa, millaista palvelua toivoisit perheneuvonnan tarjoavan. Ehdotukset voi lähettää sähköpostiin: pnk.nurmijarvi@evl.fi

jalanjäljet