Nurmijärvi on yli 42.000 asukkaan kasvava kunta Uudellamaalla. 460-vuotiaan seurakunnan jäsenmäärä on noin 31 000.  Alue on jaettu kolmeen kirkkopiiriin, jokaisessa on oma kirkko ja aktiivista toimintaa.  Työntekijöitä on n. 115.

Nurmijärven seurakunta hakee keittäjää määräaikaiseen sijaisuuteen

Työsuhde alkaa 1.6.2019 ja määräaikaisuus 31.5.2020 asti.

Keittäjän toimenkuvaan kuuluu ruoan valmistus ja esille laitto sekä muut mahdolliset tehtävät keittiössä yhdessä muun henkilökunnan kanssa.
Hakijalta toivotaan aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, positiivista, reipasta ja itsenäistä työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Edellytämme hygieniapassia ja hyvää suomenkielen taitoa. Pääasiallinen työskentelypaikka on Sääksin leiri- ja kurssikeskus.
Tehtävä on kokoaikainen ja kyseessä on 2-vuorotyö; aamu- ja iltavuoro ja viikonloppu- vuoroja. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 402 mukainen (1983,15 €). Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista, työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 % .

Lisätietoja antavat:
pääemäntä Tarja Saarinen puh.044 422 0532, sähköposti tarja.r.saarinen@evl.fi
kiinteistöpäällikkö Heikki Nisula, puh 044 422 0544, sähköposti heikki.nisula@evl.fi

Hakemukset
Hakemukset jätetään kirkon sähköiseen rekrytointi-järjestelmään osoitteessa:
https://rekry.evl.fi/rekry2/#/joblist?unitId=16. Vain järjestelmän kautta toimitetut hakemukset huomioidaan. Haku päättyy 28.4.2019 klo 16.00.

************************************************************************************************

Nurmijärven seurakunta hakee kiinteistötyöntekijää määräaikaiseen äitiysloman sijaisuuteen

Työsuhde alkaa heti ja määräaikaisuus 26.3.2020 asti.

Kiinteistötyöntekijän tehtäviä ovat kiinteistöjen siivoukset ja suntion vapaapäivien sijaistaminen (kirkolliset tilaisuudet ja toimitukset). Pääasiallinen työskentelypaikka on Röykän Toimela ja Rajamäen toimipisteet.
Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä seurakunnan tehtävien erityisluonteen ymmärtämistä. Kiinteistötyöntekijän työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä, vastuuntuntoa ja palvelualttiutta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus kiinteistöjen siivouksesta sekä asiakaspalvelusta ja tiimityöskentelystä. Edellytämme myös perusosaamista tietokoneen käytössä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 401 mukainen (1911,09 €). Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista, työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 % .

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitun tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen.

Lisätietoja antavat:
siivoustyönohjaaja Raili Paakkala, puh 044 422 0509, sähköposti raili.paakkala@evl.fi

Hakemukset
Hakemukset jätetään kirkon sähköiseen rekrytointi-järjestelmään osoitteessa: