Eroryhmä alkaa syksyllä 2020 Kirkonkylässä

Ero aiheuttaa yleensä suurta tunnerasitusta ja stressiä. Eroryhmä auttaa eroprosessin työstämisessä ja antaa mahdollisuuden ymmärtää eroa ja itseään paremmin.  Ryhmä tukee uuden elämän rakentamisessa ja lasten hyvinvoinnin huomioimisessa eron jälkeen. Vertaistuen avulla saa uusia näkökulmia omaan tilanteeseen.

Ryhmä on tarkoitettu eropäätöksen jo tehneille tai jo eronneille aikuisille, jotka haluavat käsitellä eroon liittyviä kokemuksia, tunteita ja ajatuksia vertaisryhmässä.

Kokoontumiset ovat maanantaisin klo 17.00-18.30 yhteensä 10 kertaa. Ryhmä käynnistyy syksyllä 2020 kun ryhmään tulee riittävästi osallistujia.

Järjestäjä ja paikka: Perheasiain neuvottelukeskus, Kirkonkylän toimipiste, Keskustie 8 C 30

Ohjaaja: Lauri Anttila, johtava perheneuvoja

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:  Puh. 044 422 0542 tai lauri.e.anttila@evl.fi.  Voit jättää myös soittopyynnön vastaajaan.