Leirit syksyllä 2018

Leirit pidetään Sääksin leirikeskuksessa, Sääksjärventie 144, 05200 Rajamäki

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan !

Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille.

Ohjelmassa mm:

- kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa

- uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja

- uusia kavereita

- mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen - myös aikuisten kanssa

- juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta

Sääksin leiri- ja kurssikeskus on kauniin luonnon keskellä. Siellä voi unohtaa arkiset askareet, tutustua muihin ja nauttia.

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Nurmijärven seurakunnan nettisivujen kautta. (Nurmijärven seurakunta-osallistu-ryhmät-kouluikäisille-leirit syksyllä 2018.)

Viikonloppuleirien hinta on lapsilta 40 €, (sisaralennus 50%), aikuisilta 50 €. Syyslomaleirin hinta on 80 €.

Ohjeita ilmoittautumiseen:

1.) Ilmoittautumisohjelmamme ei toimi Google Chromella, joten käytäthän selaimena esim. Internet Exploreria tai Mozilla Firefoxia.

2.) Täytä ensin leiriläisen tiedot. Tiedot ovat luottamuksellisia. Pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä.

3.) Tämän jälkeen täytä huolellisesti huoltajan tiedot. Muista merkitä "maksaja"- kohtaan kenelle lasku kohdistetaan. Valinnan pääset tekemään "valinta"-täpästä. Olemme siirtyneet käyttämään verkkomaksulaskutusta ja hoidamme sen tämän saman järjestelmän kautta, joten on olennaista, että tiedot ovat oikein.

4.)Tämän jälkeen lisää muut leirille osallistuvat painamalla "lisää henkilö"- painiketta. Saat lisättyä henkilöitä enintään kymmenen kpl valitsemalla aina uudelleen "lisää henkilö"-painiketta.

5.) Kaikki tiedot täytettyäsi paina "jatka"- painiketta sivun alareunasta.

6.) Tarkista tämän jälkeen, että antamasi tiedot ovat oikein. Tarvittaessa palaa takaisin kaavakkeeseen painamalla "palaa"-painiketta. Mikäli tiedot ovat oikein, paina "ilmoittaudu"-painiketta. Ilmoittautumisestasi tulee sähköpostiviesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

- mikäli kohtaat ongelmia ilmoittautumisessa, olethan yhteydessä Markku Pispalaan, 040 556 5863.

Syksy 2018

1. Syyslomaleiri 15.-19.10. (ma-pe)

Ilmoittaudu leirille tästä linkistä.

2. Isä-lapsi -leiri 9.-11.11. (pe-su)

Ilmoittaudu leirille tästä linkistä.

3. Varhaisnuorten leiri 30.11.-2.12 (pe-su)

Ilmittaudu leirille tästä linkistä.

Leirihintoihin tulee sisaralennus (50 %), mikäli samasta perheestä osallistuu useampia lapsia.

Perustellusta syystä leirin ikärajoista voidaan poiketa.

Leirit ovat teemallisia yöpymisleirejä.

Seurakunta on siirtynyt verkkomaksulaskutukseen. Maksulinkki leiristä lähetetään leirin jälkeen. (ongelmien sattuessa voit ottaa yhteyttä anna-liisa.kurikka@evl.fi tai 0444220504)

Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, josta selviää tarkempi leiriohjelma.

Lisätietoa:

Riikka Hatakka, 044 422 0511, riikka.hatakka@evl.fi