Itsemyötätunto-kurssi alkaa syksyllä 2020

Löydä myötätuntoisempi suhde itseesi! Itsemyötätunto-kursseja (4 kokoontumista) alkamassa syksyllä (1 verkkokurssina ja toinen lähitapaamisina Klaukkalan kirkolla). Joka kerralla on alustus ja sen jälkeen keskustelua ja harjoittelua. 

Verkkokurssi alkaa 30.10. ja kokoontuu joka toinen perjantai klo 12-13. Kurssi järjestetään Microsoft Teams- videoneuvotteluna. Lähitapaamisena toteutuva kurssi on jo täynnä. Lisätiedot kurssin ohjaajalta perheneuvoja Elina Mäenpäältä, elina.maenpaa@evl.fi tai puh. 044 422 0549 

Itsemyötätunto-ryhmä alkaa huhtikuussa 2019

Oletko itsesi suhteen vaativa ja ankara, jopa täydellisyyden tavoittelija?  Liiallinen ankaruus nakertaa omaa hyvinvointia ja voi heijastua hankaluuksina myös pari- ja perhesuhteissa. Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat harjoitella myötätuntoisempaa ja lempeämpää suhdetta itseensä.  

Ryhmä kokoontuu neljänä iltana kaksi tuntia kerrallaan. Alkaa huhtikuussa 2019, tarkempi kokoontumisaika ja -paikka vielä avoin.  Ohjaajana perheneuvoja perheasiain neuvottelukeskuksesta. 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:  Puh. 044 422 0549 tai elina.maenpaa@evl.fi.  Voit jättää myös soittopyynnön vastaajaan. 

 

Terapiaryhmiä järjestetään tarpeen ja kysynnän mukaan

 

Perheasiain neuvottelukeskuksessa on järjestetty myös erilaisia terapiaryhmiä. Terapiaryhmässä haetaan vastauksia oman elämän solmukohtiin ja etsitään keinoja omien voimavarojen lisäämiseen. Terapiaryhmiä järjestetään perheasiain neuvottelukeskuksessa vuosittain tilanteen mukaan. Joskus ryhmä voi olla suunnattu joko miehille tai naisille ja toisinaan sekaryhmälle.

Terapiaryhmässä on mahdollisuus kuulla, jakaa ja pohtia elämän moninaisia kysymyksiä ja haasteita. Ryhmäläiset kokevat usein, että vertaistuen anti ja tuki on ollut parasta ryhmässä. Toisilta voi oppia paljon ja oma näkökulma elämään ja itseen voi avartua. 

Terapiaryhmä järjestetään suljettuna ryhmänä eli ryhmäläiset osallistuvat ryhmään sen alusta loppuun. Ryhmään ei voi osallistua kesken prosessin. Kaikki mitä ryhmässä puhutaan on luottamuksellista. Ryhmiä ohjaa keskuksen perheneuvojat tai ulkopuoliset palkatut ammattilaiset.

Tiedotamme terapiaryhmistä nettisivuilla tai niistä voi kysyä perheneuvojilta.