Tunnekeskeinen parisuhdekurssi 4.-6.9.2020 Sääksin leirikeskuksessa Kiljavalla

Tuntuuko siltä, että keskinäinen tunneyhteys kumppaniin on heikko tai suorastaan olematon? Haluatteko parantaa suhteenne tunneyhteyttä ja läheisyyttä?

Nurmijärven ja Vantaan perheasiain neuvottelukeskukset järjestävät yhdessä tunnekeskeisen parisuhdekurssin 8 parille Sääksin leirikeskuksessa Kiljavalla pe-su 4.-6.9.2020.

Kurssi soveltuu pareille, jotka haluavat parantaa keskinäistä tunneyhteyttään eikä heillä ole akuuttia kriisiä tai isoja ratkaisemattomia ongelmia parisuhteessaan. Kurssi on ennaltaehkäisevä ja se perustuu kiintymyssuhdeajatteluun. Viikonlopun aikana opetellaan tunnistamaan omia reagointitapoja (esim. hyökkääminen tai pakeneminen) ja pysäyttämään parisuhteen haitallisia kehiä. Samoin pyritään lisäämään ymmärrystä omista ja puolison tarpeista.

Kurssiin kuuluu alkuhaastattelu sekä oheislukemisena Sue Johnsonin kirja ”Kuinka sinut tuntisin paremmin”. Viikonlopun hinta on 172eur/pari (sisältää ohjelman ja täysihoidon omilla liinavaatteilla). Tarvittaessa maksuun voi hakea helpotusta. Ohjaajina toimivat Riitta Tapionsalo ja Elina Mäenpää. Molemmat ovat perheneuvojia ja paripsykoterapeutteja.

Tiedustelut 044 422 0549 tai elina.maenpaa@evl.fi