Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on kiireetön hetki, jossa lapsi voi yhdessä aikuisen kanssa hiljentyä arkisen melskeen keskellä.

Löydät ajankohtaiset pyhäkoulut tapahtumakalenterista hakusanalla "pyhäkoulu".

Pyhäkoulu kutsuu kaikenikäisiä lapsia

Pyhäkoulu on lasten kirkko, lasten oma jumalanpalvelus. Lapset saavat kerran kuukaudessa Lasten pyhäkoululehden ja osallistumistauluun kerätään tarrakuvia. Lisäksi pyhäkoulussa leikitään, lauletaan ja askarrellaan.
Pyhäkouluja pitävät vapaaehtoiset pyhäkoulunohjaajat. Pyhäkoulu on maksuton, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Siellä voi käydä säännöllisesti tai satunnaisesti silloin kun itselle parhaiten sopii.

Kevätkaudella sunnuntai pyhäkoulut kokoontuvat seuraavasti:

Kirkonkylä, päiväkerhotila su klo 10 (pyhäkoulu peruttu: talviloman vuoksi 16.2. ja 23.2. sekä 12.4.)

Klaukkala, kirkon av-tila su klo 12 (pyhäkoulu peruttu: talviloman vuoksi 16.2. ja 23.2. sekä 12.4.)

Iltamessujen (2.2, 8.3, 19.4.) aikana pyhäkoulu on klo 18, kirkon av-tila.

Rajamäki, päiväkerhotila su klo 10 (pyhäkoulu peruttu:  talviloman vuoksi 16.2. ja 23.2. sekä 12.4.)

Kaikissa kirkoissa viimeinen kevätkauden 2020 pyhäkoulu on su 26.4.

Lisätietoja pyhäkouluista ja niiden kokoontumisajoista:
Anne-Maria Ahlstedt p. 050 467 2488 tai anne-maria.ahlstedt@evl.fi

nalle kirkossa
lapsi rukoilee pyhäkoulussa

Pyhäkoulunohjaajaksi?

Pyhäkoulunohjaajat ovat vapaaehtoisia seurakuntalaisia. Pyhäkoulunohjaajaksi sopii aikuinen seurakunnan jäsen, joka pitää lapsista ja haluaa ohjata heitä luottamaan Taivaalliseen Isään.

Pyhäkoulunohjaajille maksetaan pieni palkkio. Jos olet kiinnostunut pyhäkoulunohjaajan tehtävästä, ota yhteyttä Anne-Maria Ahlstedt p. 050 467 2488.