Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on kiireetön hetki, jossa lapsi voi yhdessä aikuisen kanssa hiljentyä arkisen melskeen keskellä.

Pyhäkoulujen kokoontumiset ovat toistaiseksi tauolla.

Tällä sivulla julkaistaan sunnuntai iltapäivisin nettipyhäkoulu. Avaamalla vihreän linkin pääset katsomaan pyhäkoulua.

Linkit löydät tästä:

29.3.

5.4.

19.4.

26.4.

Pyhäkoulu kutsuu kaikenikäisiä lapsia

Pyhäkoulu on lasten kirkko, lasten oma jumalanpalvelus. Lapset saavat kerran kuukaudessa Lasten pyhäkoululehden ja osallistumistauluun kerätään tarrakuvia. Lisäksi pyhäkoulussa leikitään, lauletaan ja askarrellaan.
Pyhäkouluja pitävät vapaaehtoiset pyhäkoulunohjaajat. Pyhäkoulu on maksuton, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Siellä voi käydä säännöllisesti tai satunnaisesti silloin kun itselle parhaiten sopii.

Lisätietoja pyhäkouluista ja niiden kokoontumisajoista:
Anne-Maria Ahlstedt p. 050 467 2488 tai anne-maria.ahlstedt@evl.fi

nalle kirkossa
lapsi rukoilee pyhäkoulussa

Pyhäkoulunohjaajaksi?

Pyhäkoulunohjaajat ovat vapaaehtoisia seurakuntalaisia. Pyhäkoulunohjaajaksi sopii aikuinen seurakunnan jäsen, joka pitää lapsista ja haluaa ohjata heitä luottamaan Taivaalliseen Isään.

Pyhäkoulunohjaajille maksetaan pieni palkkio. Jos olet kiinnostunut pyhäkoulunohjaajan tehtävästä, ota yhteyttä Anne-Maria Ahlstedt p. 050 467 2488.