Pyhän Henrikin legenda

Lauluyhtye Schola Sancti Henrici

Suomen suojelupyhimyksenä pidetyn Pyhän Henrikin muistoksi keskiajalla vietetyistä rukoushetkistä on koottu ohjelmisto, joka Henrikin kunniaksi sepitettyjen laulujen lisäksi sisältää hurskaaseen liturgiseen tapaan myös psalmeja ja rukouksia sekä joitakin Länsi-Suomessa laulettuja keskiajan hymnejä. Pyhän Henrikin legenda etenee monessa tasossa: hänen vaiheitaan seurataan latinan kielellä lauletuissa hymneissa, antifoneissa, responsorioissa ja lisäksi kuullaan suomen kielellä katkelmia alun perin latinaksi kirjoitetusta pyhimyslegendasta.

Vapaa pääsy!

Ohjelma 10€

kanttori, Kirkonkylän kirkkopiiri
Ylitilantie 6
1800 Klaukkala

Konsertti Soivat kesäsävelet

Konsertissa kuunnellaan hengellisiä lauluja Lavrenchukin musiikkiperheen esittämänä.Mukana myös piano- ,viulu- ja harmonikkamusiikkia.

Nurmijärven kirkko

Musiikkia kesäillassa

Kesäkonserttisarjan konsertti otsikolla kesän kaikuja, Trio valo esittää monipuolisen ohjelman suvisessa kirkossamme

Musiikkia kesäillassa