Herusten perhekerho

Herusten kioski

Perhekerhoissa on yhteistä tekemistä lapsille ja aikuisille. Tule mukaan viettämään aikaa ja vaihtamaan kuulumisia yhdessä muiden perheiden kanssa.

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Niihin voi osallistua koko perhe yhdessä tai vaikka perhepäivähoitajat yhdessä hoitolapsiensa kanssa. Lapset ovat oman aikuisen vastuulla.

Kerhoissa lauletaan, leikitään, askarrellaan, keskustellaan ja kahvitellaan. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Mukaan voi tulla silloin kun itselle sopii, ilmoittautumista ei tarvita.

Lämpimästi tervetuloa!

Kuusirinteen kerhotalo

Kuusirinteen perhekerho

Perttulan kansantalo

Perttulan perhekerho

Perheiden peli-illat

Tule perheesi kanssa pelailemaan ja tapaamaan muita.