Perheille suunnattua toimintaa

Perheiden peli- ja leikki-illat  HUOM! Suosittelemme maskin käyttöä!

maanantaisin klo 17.30-19.30 Klaukkalan seurakuntakeskuksessa, sisäänkäynti ip-tilasta.

Viikko on mukava aloittaa toisia perheitä tavaten pelien ja leikkien merkeissä.

Klaukkalan seurakuntakeskuksen tiloissa on paljon mahdollisuuksia leikkiin ja erilaisiin peleihin.

Iltapäivätoiminnan tilassa tekemistä erityisesti pienemmille lapsille, monitoimisalissa pallo- ja mailapelit vauhdikkaampaan menoon ja nuorisotilassa pingistä, biljardia ja vaativampia lautapelejä.

(Illan päätämme teehetkeen.) TÄLLÄ HETKELLÄ TARJOILU ON TAUOLLA KORONAN VUOKSI.

Tervetuloa kaikenikäisten lasten kanssa!

Yhteyshenkilönä Tarja Tolppola, tarja.tolppola@evl.fi tai p. 050 478 0288

Kuuselan perhepäivät:  lauantaina 24.10.  klo 10-14. Loppuvuoden päivät on toistaiseksi peruttu.

Kirkonkylän Kuusela, Malakiaksentie 5 Nurmijärvi

Perheiden kesken mukavaa yhdessäoloa ulkona ja sisällä.

Kaikenikäisille tarkoitettu toiminnallinen päivä. Pihalla tekemistä ja leikkiä, sisällä mm. leluja, pelejä, askartelua. Tärkeintä kuitenkin toisten ihmisten kohtaaminen ja yhdessäolo.

Lounasmahdollisuus: Aik. 5€, lapset 3,50€ ja alle 4v. ilm.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Voit saapua paikalle oman perheesi aikataulujen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa!

Tarkempia tietoja voit kysellä: Tarja Tolppola, tarja.tolppola@evl.fi, 050 478 0288

Karhu, orava ja varis esiintyvät näytelmässä Rojupöhö, joka kertoo lapsille ympäristön huolehtimisesta.