lapsia seurakunnan päiväkerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Käy tykkäämässä Lapset ja perheet - Nurmijärven seurakunta facebook-sivustoa:

Lapset ja perheet

Löydät meidät nyt myös Instagramista #kirkonkerhossa (varhaiskasvatus/Nurmijärvi srk)

Kun haluat tukea lapsesi kristillisessä kasvatuksessa, antaa hänelle monipuolisen virikeympäristön ja mahdollisuuden toimia ryhmässä muiden lasten kanssa tarjoaa seurakunnan lapsi- ja perhetyö paljon vaihtoehtoja. Ehkä kaipaat itsekin tukea vanhempana olemiseen ja yhteyttä muihin perheisiin.

Lastenohjaajien työskentelyä ohjaa Vasu kirkossa sekä valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma.

Päiväkerhojen vapaita paikkoja voi tiedustella  Lapsi- ja perhetyön toimistosta
p. 050 356 4881.

*****************************************************************************

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin lukuvuodelle 2020-2021 on avoinna.

Ilmoittautumaan pääset valitsemalla "Päiväkerho" tämän sivun vasemmasta laidasta. Sieltä löydät lukuvuoden 2020-2021 päiväkerhojen toimipisteet. Tarkemmat tiedot kerhojen kokoontumispäivistä ja -ajoista ilmoitetaan myöhemmin keväällä.

Päiväkerhohaku ensisijaisesti sähköisesti. Paperisia hakemuksia on saatavilla myös kerhopisteistä ja seurakuntatoimistosta.

Päiväkerhohin voi hakea ympäri vuoden.

Johtava varhaiskasvatuksenohjaaja
Kirstaantie 5-7