Varkkakerhot syksyllä 2020

Yhdessä elämiseen ja positiiviseen kerhokokemukseen sisältyy toisten huomioimista ja auttamista sekä yhdessä tekemisen iloa.

Kerhot alkavat viikolla 40 ja päättyvät viikolla 49. Poikkeuksena on pienoismallikerho, joka alkaa viikolla 36 ja päättyy viikolla 51.

Syyslomaviikolla ei ole kerhoja.

HUOM! Käyttämästämme järjestelmästä johtuen ilmoittautumislomakkeilla näkyy ainoastaan viimeisen kerhokerran päivämäärä- ja kellonaikatiedot ja samat tiedot tulevat myös vahvistussähköpostiin. Tästä ei pidä välittää, vaan oikeat ja ajantasaisimmat tiedot löytyvät tältä nettisivulta.

Olemme saaneet 21.10. uusia linjauksia koronatilanteesta johtuen. Valitettavasti kokkikerho joudutaan laittamaan tauolle loppusyksyksi ja urheilukerhojen kerhonohjaajien kanssa on keskusteltu järjestelyistä, jotka mahdollistavat turvavälien pitämisen kerhoissa. Myös muiden kerhojen osalta pyydämme huomioimaan käsihygienian, turvavälit sekä voimassaolevan vahvan suosituksen kasvomaskin käytöstä.

Seuraathan tiedotustamme tältä sivulta. Viime kevään tavoin tilanne kerhojen osalta saattaa muuttua nopeastikin.

Kirkonkylän nuorisotalolla

- Kokkikerho, maanantaisin kello 16-17:30

HUOM! Koronatilanteesta johtuen kokkikerho on syksyn 2020 osalta ohi. Kerhon tilalla pyörii 2.-30.11. touhukerho, joka on kestoltaan tunnin mittainen.

- Touhukerho, maanantaisin kello 16-17 (2.11. alkaen)

Ilmoittautumislinkki kirkonkylän touhukerhoon

- Puuhakerho, keskiviikkoisin kello 17:30-19

Ilmoittautumislinkki kirkonkylän puuhakerhoon

Klaukkalan kirkolla

- Sulkapallokerho, tiistaisin kello 18-19:30, nuorisotilan ovi, sisäänkäynti sisäpihan kautta

Ilmoittautumislinkki Klaukkalan sulkapallokerhoon

- Pienoismallikerho, tiistaisin kello 18:30-20, nuorisotilan ovi, sisäänkäynti sisäpihan kautta

Ilmoittautumislinkki Klaukkalan pienoismallikerhoon

- Varhaisnuorten kerho, torstaisin kello 18:15-19:35, nuorisotilan ovi, sisäänkäynti sisäpihan kautta

Ilmoittautumislinkki Klaukkalan varhaisnuorten kerhoon

- Puuhakerho, perjantaisin kello 15:30-17, nuorisotilan ovi, sisäänkäynti sisäpihan kautta

Ilmoittautumislinkki Klaukkalan puuhakerhoon

Rajamäen Nuorisotalo Nurkassa

- Varhaisnuorten kerho, maanantaisin kello 17-18:30

Ilmoittautumislinkki Rajamäen varhaisnuorten kerhoon

Röykän Toimelassa

- Varhaisnuorten kerho, tiistaisin kello 18-19:30

Ilmoittautumislinkki Röykän varhaisnuorten kerhoon

HUOM! Päivämäärissä sattuneen sekaannuksen johdosta kerho alkaa vasta syysloman jälkeen tiistaina 20.10.

Lepsämän koululla

- Salibandykerho, tiistaisin kello 16-17

Ilmoittautumislinkki Lepsämän salibandykerhoon

Palojoen koululla

- Salibandykerho, torstaisin kello 18-19

Ilmoittautumislinkki Palojoen salibandykerhoon

Rajamäen Budo-salilla

- Kuntonyrkkeily koko perheelle, keskiviikkoisin kello 18-20

Ilmoittautumislinkki Rajamäen kuntonyrkkeilyyn

Varhaisnuorisotyön
kerhonohjaajakoulutus:

Kerhonohjaajakoulutus 2020-2021 päivittyy loppuvuodesta 2020 tähän.

lautapelejä varhaisnuorten eli koululaisten kerhossa

nuorisotyönohjaaja (varhaisnuorisotyö)
01900 Nurmijärvi