Varhaisnuorten leirit

Sääksin leirit pidetään Sääksin leirikeskuksessa, Sääksjärventie 144, 05200 Rajamäki

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan !

Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille.

Ohjelmassa mm:

- kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa

- uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja

- uusia kavereita

- mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen - myös aikuisten kanssa

- juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta

Sääksin leiri- ja kurssikeskus on kauniin luonnon keskellä. Siellä voi unohtaa arkiset askareet, tutustua muihin ja nauttia.

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Nurmijärven seurakunnan nettisivujen kautta. (Nurmijärven seurakunta-osallistu-ryhmät-kouluikäisille-leirit syksyllä 2018.)

Viikonloppuleirien hinta on lapsilta 40 €, (sisaralennus 50%), aikuisilta 50 €. Syyslomaleirin hinta on 80 €.

Ohjeita ilmoittautumiseen:

1.) Täytä ensin leiriläisen tiedot. Tiedot ovat luottamuksellisia. Pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä.

2.) Tämän jälkeen täytä huolellisesti huoltajan tiedot. Muista merkitä "maksaja"- kohtaan kenelle lasku kohdistetaan. Valinnan pääset tekemään "valinta"-täpästä. Olemme siirtyneet käyttämään verkkomaksulaskutusta ja hoidamme sen tämän saman järjestelmän kautta, joten on olennaista, että tiedot ovat oikein.

3.)Tämän jälkeen lisää muut leirille osallistuvat painamalla "lisää henkilö"- painiketta. Saat lisättyä henkilöitä enintään kymmenen kpl valitsemalla aina uudelleen "lisää henkilö"-painiketta.

4.) Kaikki tiedot täytettyäsi paina "jatka"- painiketta sivun alareunasta.

5.) Tarkista tämän jälkeen, että antamasi tiedot ovat oikein. Tarvittaessa palaa takaisin kaavakkeeseen painamalla "palaa"-painiketta. Mikäli tiedot ovat oikein, paina "ilmoittaudu"-painiketta. Ilmoittautumisestasi tulee sähköpostiviesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

- mikäli kohtaat ongelmia ilmoittautumisessa, olethan yhteydessä Markku Pispalaan, 040 556 5863.

Syksy 2018:

Varhaisnuorten leiri 30.11.-2.12 (pe-su)

Ilmoittaudu leirille tästä linkistä.

Leirihintoihin tulee sisaralennus (50 %), mikäli samasta perheestä osallistuu useampia lapsia.

Perustellusta syystä leirin ikärajoista voidaan poiketa.

Leirit ovat teemallisia yöpymisleirejä.

Seurakunta on siirtynyt verkkomaksulaskutukseen. Maksulinkki leiristä lähetetään leirin jälkeen. (ongelmien sattuessa voit ottaa yhteyttä anna-liisa.kurikka@evl.fi tai 0444220504)

Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, josta selviää tarkempi leiriohjelma.

Kevät 2019:

Hiihtolomaleiri Rukalla 16.-22.2.2019

7–14-vuotiaille tytöille ja pojille

Majoittaudumme Kuusamossa Vasaraperän koululla, osoitteessa Rovaniementie 227 e, 93800 Kuusamo.

Leiriohjelmassa on myös muuta toimintaa kuin laskettelua. Mukana ohjelmaa toteuttamassa Seikkailuapinat OY.

Ilmoittautuneille ja varausmaksun maksaneille lähetetään leirikirje, josta selviää leirin ohjelma tarkemmin.

Leirin hinta on 275€, joka sisältää matkat, majoituksen, ruokailut, vakuutukset ja leiriohjelman. Leirimaksu ei sisällä laskettelulippujen ja välinevuokrien hintaa.

Leiristä tulee suorittaa varausmaksu 100€  31.1.2019 mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova, kun varausmaksu on suoritettu. Leirin jälkeen laskutetaan loppu leirimaksusta, laskettelulippujen hinta ja mahdolliset välinevuokrat.

Ilmoittautuminen tästä.

Lisätietoa: