Varhaisnuorten leireistä yleistä:

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan !

Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille.

Ohjelmassa mm:

- kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa

- uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja

- uusia kavereita

- mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen myös aikuisten kanssa

- juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta

Varhaisnuorten leirit pidetään pääasiallisesti Sääksin leiri- ja kurssikeskuksessa, Sääksjärventie 144, 05200 Rajamäki

Leirikeskus sijaitsee kauniin luonnon keskellä. Siellä voi unohtaa arkiset askareet, tutustua muihin ja nauttia.

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Nurmijärven seurakunnan nettisivujen kautta.

Viikonloppuleirien hinta on lapsilta 40 €, (sisaralennus 50%), aikuisilta 50 €.

Ohjeita ilmoittautumiseen:

1.) Täytä ensin leiriläisen tiedot. Tiedot ovat luottamuksellisia. Pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä.

2.) Tämän jälkeen täytä huolellisesti huoltajan tiedot. Muista merkitä "maksaja"- kohtaan kenelle lasku kohdistetaan. Valinnan pääset tekemään "valinta"-täpästä. Olemme siirtyneet käyttämään verkkomaksulaskutusta ja hoidamme sen tämän saman järjestelmän kautta, joten on olennaista, että tiedot ovat oikein.

3.)Tämän jälkeen lisää muut leirille osallistuvat painamalla "lisää henkilö"- painiketta.

4.) Kaikki tiedot täytettyäsi paina "jatka"- painiketta sivun alareunasta.

5.) Tarkista tämän jälkeen, että antamasi tiedot ovat oikein. Tarvittaessa palaa takaisin kaavakkeeseen painamalla "palaa"-painiketta. Mikäli tiedot ovat oikein, paina "ilmoittaudu"-painiketta. Ilmoittautumisestasi tulee sähköpostiviesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varhaisnuorisotyön leirit keväällä 2019:

1. Varhaisnuorten leiri Sääksissä 22.-24.3.2019

2. Varhaisnuorten leiri Sääksissä 26.-28.4.2019

3. Äiti-lapsileiri Sääksissä 10.-12.5.2019

4. Toukokuun varhaisnuorten leiri 17.-19.5.2019

5. Isä-lapsileiri Sääksissä 24.-26.5.2019

Ilmoittautuminen TÄSTÄ:

Leireille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Nurmijärven seurakunnan nettisivujen kautta .

Viikonlopun leirin hinta lapsilta on 40€, (sisaralennus 50%) aikuisilta 50€.

Maksuvapautusta leirimaksusta voi hakea seurakunnan taloustoimistosta saatavalla lomakkeella.

( p.09 87899634 tai anna-liisa.kurikka@evl.fi)

Seurakunta on siirtynyt verkkomaksulaskutukseen. Ilmoittautuneille lähetetään leirin jälkeen  sähköpostiin maksulinkki verkkopankkiin. Jos käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia tai anot maksuvapautusta, ole yhteydessä anna-liisa.kurikka@evl.fi

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa kerrotaan tarkemmin kunkin leirin ohjelmasta.

Olet sydämellisesti tervetullut.

t. Maritta

Yhteistiedot:

Maritta Kopsala p. 0503435086 maritta.kopsala@evl.fi

Hiihtolomalla varhaisnuorisotyö järjestää myös kolme päiväretkeä 7-14v

Leirin suosion ja varhaisnuorten toiminnan tarpeen huomioiden seurakunnasta järjestetään kolme päiväretkeä hiihtolomalla, joista kaksi on lasketteluretkiä Leville ja kolmas retki on Hyvinkään Super Parkkiin. Hinta määräytyy hissilipun ja mahdollisen välinevuokran tai retken muun toiminnon mukaan. Lisätietoa päivittyy sivuille tammikuun aikana, samoin ilmoittautumislinkit.

Retkille voi ilmoittautua  TÄSTÄ.

Lisätietoja: Maritta Kopsala 050 343 5086, maritta.kopsala@evl.fi

Hiihtolomaleiri Rukalla 16.-22.2.2019

8–14-vuotiaille tytöille ja pojille

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT. LEIRI ON TÄYNNÄ.

Aiempaa ilmoittautumista (vuoden 2018 puolella) Rukan leirille ei voitu tallettaa teknisen ongelman vuoksi.

Varhaisnuorten (8-14v.) hiihtolomaleiri Rukalla 16.-22.2. Ohjelmassa päivittäin laskettelua sekä muuta mukavaa ohjelmaa. Hinta 275e sekä hissiliput (sekä mahdollinen välinevuokra). Ilmoittautumislinkki leirille avautuu 6.1. klo 18.00.

Ensikertalaiset etusijalla. Jos ensimmäisellä ilmoittautumiskerralla ilmoittautuneiden lasten perheessä oli ehditty tekemään sitovia matkavarauksia muulle perheelle, ilmoita niistä ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa. Pyrimme huomioimaan aiheelliset perustelut jo aiemmin ilmoittautuneiden kohdalla.

Leiriläisille lähetetään leirikirje tammikuun aikana.

Tiedustelut:  Johtava nuorisotyönohjaaja Eeva-Maria Kanerva eeva-maria.kanerva@evl.fi tai p. 0444220541.