Varhaisnuorten leirit

Varhaisnuorten leireistä yleistä:

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan !

Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille.

Ohjelmassa mm:
- kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa
- uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja
- uusia kavereita
- mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen myös aikuisten kanssa
- juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta

Varhaisnuorten leirit pidetään pääasiallisesti Sääksin leiri- ja kurssikeskuksessa, Sääksjärventie 144, 05200 Rajamäki

Leirikeskus sijaitsee kauniin luonnon keskellä. Siellä voi unohtaa arkiset askareet, tutustua muihin ja nauttia.

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Nurmijärven seurakunnan nettisivujen kautta.

Viikonloppuleirien hinta on lapsilta 40 €, (sisaralennus 50%), aikuisilta 50 €.

Maksuvapautusta leirimaksusta voi hakea seurakunnan taloustoimistosta saatavalla lomakkeella (p.044 4220504 tai anna-liisa.kurikka@evl.fi)

Seurakunta on siirtynyt verkkomaksulaskutukseen. Ilmoittautuneille lähetetään ennen leiriä maksulinkki sähköpostiin. Jos käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia tai anot maksuvapautusta, ole yhteydessä anna-liisa.kurikka@evl.fi

Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuneille ja leirille mahtuneille lähetetään sähköinen leirikirje ennen leiriä, josta selviää tarkempi leiriohjelma sekä muut tarvittavat tiedot.

Kaikista varhaisnuorisotyön leireistä vastaavat seurakunnan varhaisnuorisotyöntekijät: Samuli, Janne ja Iitu.

Olet sydämellisesti tervetullut!!!

t. Samuli, Janne ja Iitu

Yhteystiedot:

Samuli Pietiläinen p.040 5565 863

samuli.pietilainen@evl.fi

Janne Saarinen p. 050 3237 155

janne.s.saarinen@evl.fi

Iitu Öhman p. 050 3283 779

iida.ohman@evl.fi

Varhaisnuorten leirit syksyllä 2020

Varhaisnuorten isoset syksyn 2020 leireille

Mitäpä olisi varkkaleirit ilman isosia? Hoi sinä isonen! Hae allaolevasta linkistä töihin isoseksi ilostuttamaan varkkaleirejä. Varkkaisoset, kerhonohjaajat ja ripari-isoset voivat hakea.

Tästä linkistä voit ilmoittautua isoseksi varkkojen leireille syksylle 2020!