Parisuhdekursseja

Seurakunnassamme järjestetään vuosittain parisuhdekursseja leireinä :

 

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi Sääksin leirikeskuksessa 4.-6.9.2020 

Onko tunneyhteys kumppaniisi heikko tai lähes olematon? Haluatko vahvistaa keskinäistä tunneyhteyttä ja läheisyyttä kumppanisi kanssa? Haluatteko oppia tunnistamaan ja pysäyttämään haitalliset kehät riitatilanteissa. Haluatteko oppia tunnistamaan paremmin omia reagointitapoja (esim. hyökkääminen ja puolustautuminen) ja omia ja kumppanin tarpeita?

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi järjestetään Sääksin leirikeskuksessa Kiljavalla 4.-6.9.2020 (pe-su). Kurssi on ennaltaehkäisevä ja sille voi osallistua parit, joilla ei ole akuuttia kriisiä tai ratkaisemattomia isoja ristiriitoja suhteessaan. Kurssi perustuu kiintymyssuhdeajatteluun. 

Kurssi järjestetään yhteistyössä Vantaan perheasiain neuvottelukeskuksen kanssa ja sille otetaan 8 paria, joista puolet tulevat Nurmijärveltä ja puolet Vantaalta. Ohjaajina toimivat perheneuvojat ja paripsykoterapeutit Elina Mäenpää ja RIitta Tapionsalo. Kurssiin kuuluu alkuhaastattelu ja Sue Johnsonin kirja: Kuinka sinut tuntisin paremmin. 

Kurssimaksu on 172eur/pari sisältäen ohjelman ja täysihoidon omilla liinavaatteilla. Kurssimaksuun voi hakea tukea diakoniarahastosta tarvittaessa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset alkuhaastatteluun Elina Mäenpää puh. 044 422 0549 tai elina.maenpaa@evl.fi 

 

 

---

 

Vuorovaikutustaitojen kurssilla opitaan kommunikaatiota. Rikasta minua-kurssilla syvennetään suhdetta.

Virtaa välillämme -kurssilla vahvistetaan sidettä ja lisätään läheisyyttä parikohtaisten tehtävien ja ryhmäkeskustelujen avulla. Lapsiperheille, lapset saa ottaa mukaan.

Jos ongelmat parisuhteessa ahdistavat arjessa, älä jää yksin vaan ota yhteyttä
Nurmijärven perheasiain neuvottelukeskukseen.

Katso lisää: www.parisuhdekurssi.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä