Messu ja kirkkokahvit

"Mitä silmät ei nää, sen sydän ymmärtää ." 3. sunnuntai loppiaisesta, Jeesus herättää uskon.

Mitä usko on? Miten se syntyy? Miten Jeesus liittyy asiaan? Näiden kysymyksien äärellä ollaan messussa, jonka jälkeen ajatuksia voi vaihtaa vielä Raalan-Nukarin Marttojen keittämillä kirkkokahvilla.

Liturgina ja saarnaa Tiina Huovila, kanttorina Julia Hyyrynen, avustamassa Sjöholmin lapset, Liisa Hakala, Vuokko Reuhkala ja Irja Pohjonen.

Tervetuloa!

Messu Rajamäen kirkossa

"Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani." Ps. 119: 105

Klaken iltamessu ja pyhä tanssi

Iltamessussa hengähdetään musiikin, rukouksen ja ehtoollisen äärellä. Tänään mukana myös meditatiivista pyhää tanssia! Lapsille pyhäkoulu.

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhemessussa tutustutaan Jumalaan laulaen ja leikkien, huomioiden perheen pienimmätkin. Tervetuloa koko perhe!