Klaukkalan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Perhekerhossa kirkkohetki alkaen klo 9.30 kirkkosalissa. Paikalla lastenohjaajien lisäksi pappi ja kanttori.

Tervetuloa!

Voit tulla mukaan joka kerta tai silloin tällöin.

Ilmoittautumista ei tarvita.

Kahvimaksu on 1€.

Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Kuusirinteen kerhotalo

Kuusirinteen perhekerho