Perttulan perhekerho

Perttulan kansantalo

Perhekerhossa kirkkohetki alkaen klo 9.30. Paikalla lastenohjaajien lisäksi pappi ja kanttori. Kirkkohetken kesto noin 15 min. Tervetuloa!

Voit tulla mukaan joka kerta tai silloin tällöin.

Ilmoittautumista ei tarvita.

Kahvimaksu on 1€.

Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Lasketteluretki 1. Vihtii Ski Centeriin 18.2.2019

Tule sinäkin kanssamme nauttimaan ihanasta lomasta, lumesta ja hyvästä seurasta!

Herusten kioski

Herusten perhekerho

Klaukkalan perhekerho

Perhekerhossa on kirkkohetki klo 9.30. Kesto noin 30 min. Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.