Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit

Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit 2. sunnuntai pääsiäisestä "Hyvä paimen" Muukkonen, Ranta, diakoniapiiri

2. sunnuntai pääsiäisestä "Hyvä paimen"

Tätä pyhäpäivää sanotaan Hyvän paimenen sunnuntaiksi. Päivän latinalainen nimi misericordia Domini (= Herran laupeus, uskollisuus) tulee päivän antifonin alusta (Ps. 33: 5).

Jeesus on hyvä paimen, joka pitää huolen lampaistaan. Ylimpänä paimenena hän lähettää opetuslapsensa huolehtimaan Jumalan laumasta.

Tekstit: Ps. 23; 1. Piet. 5:1-4; Joh. 21:15-19

Lit & srn: Martti Muukkonen, kanttori Satu Ranta, avustaa diakoniapiiri

Pyhäkoulu kirkon alakerrassa

Messun jälkeen kirkkokahvit.

Messu Rajamäen kirkossa

"Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani." Ps. 119: 105

Klaken iltamessu ja pyhä tanssi

Iltamessussa hengähdetään musiikin, rukouksen ja ehtoollisen äärellä. Tänään mukana myös meditatiivista pyhää tanssia! Lapsille pyhäkoulu.

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhemessussa tutustutaan Jumalaan laulaen ja leikkien, huomioiden perheen pienimmätkin. Tervetuloa koko perhe!