Konfirmaatiomessu Sääksi 8

Nurmijärven kirkko

Liturgi ja saarna Katri Uutela, avustava pappi Markus Asunta, kanttori Hiski Wallenius, ehtoollisella avustavat Arto Kantola ja Reetta Toppila. Kirkkokahvit Museokahvilassa. Tervetuloa! "Saapua yhteiseen pöytään ja jakaa / murrettu leipä, Kristuksen ruumis, / leipä ja viini, leipä ja viini - / läsnä on Jumalan valtakunta, / Kristus meissä." (Virsi 959:1)

Tule mukaan kohtaamaan Jumala. Virret soivat, yhteinen rukous kantaa. Evääksi elämääsi saat Raamatun sanan ja Kristuksen itsensä ehtoollisleivän ja -viinin muodossa. Alttarilta jatketaan elämään todeksi kukin omaa tehtäväämme elämässä, Jumala kanssamme.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Messuavustajien tapaaminen Seurakuntakeskuksessa

Mikä on hyvää messuissamme? Miten niitä voisi kehittää yhteisöllisempään suuntaan?

Lähimmäisen sunnuntai

Messu ja kirkkokahvit

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon." 15. sunnuntai helluntaista, Kiitollisuus.