Messu Nurmijärven kirkossa

Nurmijärven kirkko

"Saapua yhteiseen pöytään ja jakaa / murrettu leipä, Kristuksen ruumis, / leipä ja viini, leipä ja viini - / läsnä on Jumalan valtakunta, / Kristus meissä." (Virsi 959:1)messu Nurmijörven kirkossa

mwssussa palvelevat Tule mukaan kohtaamaan Jumala. Virret soivat, yhteinen rukous kantaa. Evääksi elämääsi saat Raamatun sanan ja Kristuksen itsensä ehtoollisleivän ja -viinin muodossa. Alttarilta jatketaan elämään todeksi kukin omaa tehtäväämme elämässä, Jumala kanssamme.

Messussa palvelevat liturgina Anna-Kaisa Tenhunen, Avustajina Riitta-Leena Sihvola ja Eeva Halonen. Saarnaajana lähetti Sanna Erelä, kanttorina Linda Isokangas.

Kirkkokahvit museokahvilassa. Tule mukaan! Sanna kertoo kuulumisia Israelista.

Iltamessu

13. sunnuntai helluntaista, Jeesus, parantajamme. Kesällä messut Rajamäessä klo 18.

Messu ja kirkkokahvit

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon." 15. sunnuntai helluntaista, Kiitollisuus.

Ystävyyden kammari

Rukousklinikkka

Rukousklinikka tarjoaa matalan kynnyksen rukouspalvelua sairauden, masennuksen tai muun elämän haasteen kohdanneelle. Avoin kaikille, Tervetuloa tutustumaan!