Ulkoilmamessu Rajamäen kirkon piha

Ulkoilmamessu Rajamäen kirkon piha Rajamäen kirkko

"Vielä on kesää jäljellä." Kansanlaulukirkko. Luomakunnan sunnuntai, vastuu luomakunnasta. Ennen jumalanpalvelusta piknik kirkon pihalla klo 17 alkaen.

Tervetuloa viettämään Kansanlaulukirkkoa luonnon helmaan, jos sää sallii! Aiheena luomakunnan sunnuntai ja vastuumme luomakunnasta. Mukana Nurmijärven Pelimannit. Liturgina ja saarnaa Tiina Huovila, kanttorina Julia Hyyrynen.

Ennen jumalanpalvelusta kokoonnumme yhteiselle piknikille klo 17 alkaen. Seurakunta tarjoaa eväät, mutta oman viltin voi ottaa mukaan (penkkejäkin kyllä löytyy).

seurakuntapastori, Rajamäen kirkkopiiri
Patruunantie 7
05200 Rajamäki

Messu Rajamäen kirkossa

"Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani." Ps. 119: 105

Klaken iltamessu ja pyhä tanssi

Iltamessussa hengähdetään musiikin, rukouksen ja ehtoollisen äärellä. Tänään mukana myös meditatiivista pyhää tanssia! Lapsille pyhäkoulu.

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhemessussa tutustutaan Jumalaan laulaen ja leikkien, huomioiden perheen pienimmätkin. Tervetuloa koko perhe!