Reformaation merkkivuoden pääjuhla

Nurmijärven seurakuntakeskus

Reformaation 500-vuotismerkkivuoden pääjuhla sekä kirkkokahvit

Kantaattimessun jälkeen tarjolla on kirkkokahvit Agricola-leivoksineen.

Päiväjuhlassa kuullaan kirkkoherra Ari Tuhkasen puhe, katsotaan Nurmijärven kirkon 200-vuotisjuhlissa vuonna 1958 kuvattu historiallista kulkuetta kuvaava filmi sekä kuullaan musiikkia ja ekumeenisten vieraiden tervehdykset.

Lapsille rakentuu seurakuntakeskuksen kappeliin pomppupaikaksi pomppuWittenbergin linna.

Parkkimäen ulkoilualue, Urheilutie, 01900 Nurmijärvi

Metsäperhekerho

Vanhempien ja alle kouluikäisten lasten yhteinen kerho metsän rauhassa, jossa tutustutaan luonnon ihmeisiin, liikutaan ja lauletaan.

Raalan entinen koulu

Raalan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Röykän Toimela

Röykän perhekerho