Haikalan perhekerho

Haikalan koulun kerhotila, Professorintie 5, 01820 Klaukkala

Voit tulla mukaan silloin tällöin tai joka kerta, erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Kahvimaksu 1€/perhe.

Toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Lämpimästi tervetuloa!

Raalan entinen koulu

Raalan perhekerho

Röykän Toimela

Röykän perhekerho

Herusten kioski

Herusten perhekerho

Perhekerhossa koko perheen yhteinen kirkkohetki klo 9.30, kesto noin 30 min. Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.