Sanan ja rukouksen ilta

Sanan ja rukouksen ilta seurakuntasalissa, rovasti Martti Huhtinen, Pikkukirkossa pyhäkoulukahvi, tee, mehu, pulla -tarjoilu. Tervetuloa!

Sanan ja rukouksen ilta seurakuntasalissa, rovasti Martti Huhtinen, Pikkukirkossa pyhäkoulukahvi, tee, mehu, pulla -tarjoilu, hengellisiä lauluja. Tervetuloa!

Raalan entinen koulu

Raalan perhekerho

Röykän Toimela

Röykän perhekerho

Herusten kioski

Herusten perhekerho

Perhekerhossa koko perheen yhteinen kirkkohetki klo 9.30, kesto noin 30 min. Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.