Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus ja partiokirkko

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Klaukkalan kirkossa n. klo 9.30 liturgia ja saarna Katri Uutela, kanttorina Mikko Peltokorpi, A-men -kuoro, avustajina Klapaset ja Lepsämän Partiolaiset, kirkkokahvit ja kenttäkeittimessä keitettyä riisipuuroa. Ennen jumalanpalvelusta klo 9.00 juhlapuhe ja laulu Suomen lipun alla. Jumalanpalveluksen jälkeen itsenäisyyspäivän myyjäiset ja partiolupausten anto. Tervetuloa!

Itsenäisyyspäivänä Klaukkalan kirkolla klo.9.00 juhlapuhe ja laulu Suomen lipun alla. Noin klo 9.30 jumalanpalvelus, saarna ja liturgia Katri Uutela, kanttorina Mikko Peltokorpi, A-men -kuoro, avustajina Klapaset ja Lepsämän Partiolaiset, kirkkokahvit ja kenttäkeittimessä keitettyä riisipuuro. Jumalanpalveluksen jälkeen Klapasilla on perinteiset itsenäisyyspäivän myyjäiset, myynnissä on mm. tuoreita itsetehtyjä leivonnaisia. Itsenäisyyspäivän juhlassa uudet partiolaiset, sekä ikäkaudesta seuraavaan siirtyvät antavat partiolupaukset. Lämpimästi Tervetuloa!

Kanttori, Kirkonkylän kirkkopiiri
Ylitilantie 6
1800 Klaukkala

Kuusela

Kuuselan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Kuusirinteen kerhotalo

Kuusirinteen perhekerho