Kauneimpien joululaulujen messu ja pyhäkoulu

Kauneimpien joululaulujen messussa lauletaan tämän vuoden Kauneimmat joululaulut vihkosesta. 3. adventtisunnuntain aiheena on Tehkää tie Kuninkaalle.

Tervetuloa vähän erilaiseen messuun laulamaan Kauneimpia joululauluja! Puhutaan Johannes Kastajasta ja mietitään, mitä tarkoittaa hänen kehotuksensa katumukseen ja parannukseen valmistautuessamme lähestyvään jouluun.

Messun aikana on lapsille pyhäkoulu, jota pitävät Sjöholmin nuoret. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Tekstit: 5. Moos. 18:15-19, Room. 16:25-27  Joh. 1:19-27

Liturgina ja saarnaa Tiina Huovila, kanttorina Beeda Reunamo, musiikissa avustavat Kira Haataja & kumpp. Mukana eri tehtävissä myös Jasmin Ruotsalainen, Riikka Hatakka ja Rajamäen isoskoulutuslaiset, diakoniapiiriläiset ovat kirkkokahvienkeittovuorossa

seurakuntapastori, Rajamäen kirkkopiiri
Patruunantie 7
05200 Rajamäki

Iltamessu

13. sunnuntai helluntaista, Jeesus, parantajamme. Kesällä messut Rajamäessä klo 18.

Messu ja kirkkokahvit

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon." 15. sunnuntai helluntaista, Kiitollisuus.