Kauneimpien joululaulujen messu ja pyhäkoulu

Kauneimpien joululaulujen messussa lauletaan tämän vuoden Kauneimmat joululaulut vihkosesta. 3. adventtisunnuntain aiheena on Tehkää tie Kuninkaalle.

Tervetuloa vähän erilaiseen messuun laulamaan Kauneimpia joululauluja! Puhutaan Johannes Kastajasta ja mietitään, mitä tarkoittaa hänen kehotuksensa katumukseen ja parannukseen valmistautuessamme lähestyvään jouluun.

Messun aikana on lapsille pyhäkoulu, jota pitävät Sjöholmin nuoret. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Tekstit: 5. Moos. 18:15-19, Room. 16:25-27  Joh. 1:19-27

Liturgina ja saarnaa Tiina Huovila, kanttorina Beeda Reunamo, musiikissa avustavat Kira Haataja & kumpp. Mukana eri tehtävissä myös Jasmin Ruotsalainen, Riikka Hatakka ja Rajamäen isoskoulutuslaiset, diakoniapiiriläiset ovat kirkkokahvienkeittovuorossa

seurakuntapastori, Rajamäen kirkkopiiri
Patruunantie 7
05200 Rajamäki

Pyhäkoulu, Rajamäki

Pyhäkoulut ovat maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Pyhäkoulu, Nurmijärvi

Pyhäkoulut ovat maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Messu Rajamäen kirkossa

"Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani." Ps. 119: 105