Jouluyön messu

Liturgia ja saarna Katri Uutela, avustava pappi Leena Sipola, kanttorina Beeda Reunamo, laulu Aleksi Matikainen, musiikkiesitys César Franck: Prelude op. 18, urut Beeda Reunamo, avustaa Laaksosen ja Bergmanin perheet. Glögi ja pipari aulassa messun jälkeen.

Minä luotan sinun armoosi, saan iloita sinun avustasi.

Psalmi 13:6

Klaukkalan piirikappalainen
Ylitilantie 6
01800 Klaukkala

Nurmijärven seurakuntakeskus

Messuavustajien tapaaminen Seurakuntakeskuksessa

Mikä on hyvää messuissamme? Miten niitä voisi kehittää yhteisöllisempään suuntaan?

Lähimmäisen sunnuntai

Messu ja kirkkokahvit

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon." 15. sunnuntai helluntaista, Kiitollisuus.