Jouluyön messu

Liturgia ja saarna Katri Uutela, avustava pappi Leena Sipola, kanttorina Beeda Reunamo, laulu Aleksi Matikainen, musiikkiesitys César Franck: Prelude op. 18, urut Beeda Reunamo, avustaa Laaksosen ja Bergmanin perheet. Glögi ja pipari aulassa messun jälkeen.

Minä luotan sinun armoosi, saan iloita sinun avustasi.

Psalmi 13:6

Klaukkalan piirikappalainen
Ylitilantie 6
01800 Klaukkala

Messu Rajamäen kirkossa

"Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani." Ps. 119: 105

Klaken iltamessu ja pyhä tanssi

Iltamessussa hengähdetään musiikin, rukouksen ja ehtoollisen äärellä. Tänään mukana myös meditatiivista pyhää tanssia!

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhemessussa tutustutaan Jumalaan laulaen ja leikkien, huomioiden perheen pienimmätkin. Tervetuloa koko perhe!