Tapaninpäivän kyläkirkko ja kirkkokahvit

Tapaninpäivän kyläkirkko ja kirkkokahvit Röykän Toimela

Tapaninpäivä kyläkirkko Röykän toimelassa, kirkkokahvit, Riku Larmala, Beeda Reunamo - Ei messua Rajamäessä

Tapaninpäivän kyläkirkko Röykän toimelassa, kirkkokahvit,

Tapaninpäivä (2. joulupäivä)

Kristuksen todistajat

Toinen joulupäivä, ensimmäisen marttyyrin Stefanoksen ja hänen myötään kaikkien marttyyrien muistopäivä, muodostaa vastakohdan ensimmäiselle joulupäivälle. Jumalan pelastussanoma jakaa ihmiset sen vastaanottaviin ja sen hylkääviin, Kristuksen seuraajiin ja hänen vainoojiinsa. Jumala antaa Pyhän Hengen voimaksi jokaiselle, joka rohkeasti tunnustaa uskonsa Kristukseen.

Jer. 15:15-20Ap.t. 6:8,11-15, 7:51-60Matt. 23:34-39

Lit & srn: Riku Larmala, kant: Beeda Reunamo, avust. Röykän raamattupiiri

Messu Rajamäen kirkossa

"Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani." Ps. 119: 105

Klaken iltamessu ja pyhä tanssi

Iltamessussa hengähdetään musiikin, rukouksen ja ehtoollisen äärellä. Tänään mukana myös meditatiivista pyhää tanssia!

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhemessussa tutustutaan Jumalaan laulaen ja leikkien, huomioiden perheen pienimmätkin. Tervetuloa koko perhe!