Lähetyksen Käsityöt

Lähetyksen Käsityöt Ystävyyden kammari

Kaikkinaista käsin tekemistä mukavassa seurassa

Kolmet kangaspuut antavat mhdollisuuden valita matto-, pöytäliina- tai vaikkapa matkahuopaloimi. Yhdessä porukassa syntyy lapasta ja tumppua, pipoa ja myssyä ja väliin sukkaa ynnä nuttua. Joku on ommellut kivoja pupupussukoita muoviipussisäilyttimiksi. Toinen askartelee ihastuttavia kortteja tai näprää kynttiöitä, kolmas kirjailee taidokasta liinaa. Pellavainen pitsiliina on nyplättyu kotikirkkomme kuolleiden kiitospöytään.

Eikä siinä vielä kaikki! Nämä upeat naiset kokoontuvat yhteen tekemään hyvää täysin taloudellista hyötyä tavoittelemattomana hyväntekeväisyysryhmä. Tuotteet myydään myyjäisissä, Ystävyyden Kammarin Puodissa tai toreilla ja tapahtumissa. Tuloilla halutaan auttaa kaukana apua tarvitsevaa lähimmäistä. Palkkana itselle iso ilo tehdä hyvää työtä yhdessä – ja juoda kuppi kahvia hyvässä seurassa.

Ystävyyden kammari

Lähetyksen Käsityöt