Rippikoulujen aloitusmessu

Rippikoulujen aloitusmessuun kutsutaan omaan lähikirkkoon kaikki rippikoululaiset. Aiheena Jeesus herättää uskon.

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita, mutta messussa huomioidaan erityisesti nyt rippikoulutaipaleensa aloittavat nuoret. Mukana iso joukko työntekijöitä ja nuoria: liturgina Tiina Huovila, avustavana pappina Riku Larmala, saarnaa tiedottaja Piia Ahtee, kanttorina Julia Hyyrynen, musiikissa avustaa Arto Kantola ja isoskoulutuslaiset, nuorisotyön puolelta mukana myös Riikka Hatakka ja Marjut Timonen.

Messun jälkeen ei varsinaisia kirkkokahveja, mutta tarjolla on jotain syötävää ja juotavaa kirkkosalin puolella.

Tervetuloa tavalliseen mutta kuitenkin vähän erilaiseen messuun!

Iltamessu

13. sunnuntai helluntaista, Jeesus, parantajamme. Kesällä messut Rajamäessä klo 18.

Messu ja kirkkokahvit

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon." 15. sunnuntai helluntaista, Kiitollisuus.