Konserttisarja Kontrabasso–Tila–Liike

Konserttisarja Kontrabasso–Tila–Liike Klaukkalan kirkko

Konserttisarjassa Kontrabasso–Tila–Liike, Ahti Lassila, kontrabasso, lähtee Anssi Lassilan arkkitehtitoimiston (OOPEAA) suunnittelemiin rakennuksiin luomaan jokaiseen omanlaistansa tilaan sopivaa kokonaisuutta. Rakennan erilaisista sävelaihioista kokonaisuuden liikkuen tilassa mahdollisuuksien mukaan. Klaukkalan kirkko Nurmijärvellä on vuorossa sarjan neljännessä konsertissa.

Ahti Lassila: Klaukkalan kirkon sali antaa paljon mahdollisuuksia liikkua tilassa. Siirtyminen ja pysähtyminen soittamaan salin eri osiin tuottaa paikallaan istuvalle kuulijalle muuttuvia akustisia kokemuksia. Olen varma, että puusta valmistetun kontrabasson resonointi tässä hienossa ympäristössä johdattaa hiljentymään, rentoutumaan ja ehkäpä uusien ajatustenkin äärelle.

Tervetuloa ainutlaatuisen musiikkielämyksen äärelle!

Vapaa pääsy!

Ohjelma 10€.

Avoin kuoro: Mozart / Requiem, harjoitus

Rajamäen kirkon 80 - vuotisjuhlamessun harjoitus

Surumusiikki-konsertti

Nurmijärven seurakunnan kanttorit esittävät surumusiikkia

Nurmijärven kirkko

Veisataan 100 - vuotiaalle Suomelle 10 x 10 suomalaista virttä

Tuo Sinä vain itsesi, minä tuon virsikirjat.