Safarimessu

Nurmijärven kirkko

"Joka aamu on armo uus." 3. sunnuntai ennen paastonaikaa, Ansaitsematon armo. Rippikoululaisten safarimessu.

Messuun on kutsuttu erityisesti rippikouluryhmät Piispala 1, Sääksi 1, Sääksi 2, Kiljava ja Piispala 2, mutta tervetuloa kaikki muutkin seurakuntalaiset osallistumaan yhteiseen messuun!

Liturgina Tiina Huovila, saarnaa Riitta-Leena Sihvola, kanttorina Jonna Vartiainen, avustavina pappeina Anni Pesonen ja Johannes Haapalainen

Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntakeskuksella, jossa myös rippikoululaisten päivä jatkuu ruokailulla ja safarikierroksella.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Messuavustajien tapaaminen Seurakuntakeskuksessa

Mikä on hyvää messuissamme? Miten niitä voisi kehittää yhteisöllisempään suuntaan?

Lähimmäisen sunnuntai

Messu ja kirkkokahvit

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon." 15. sunnuntai helluntaista, Kiitollisuus.