Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit

"Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus." Laskiaissunnuntai, Jumalan rakkauden uhritie. Martti Muukkosen lähtömessu.

Laskeutuminen 40 arkipäivän mittaiseen paastoon on alkamassa. On aika pohtia, miten voisimme yksinkertaistaa elämäntapojamme ja mistä voisimme luopua. Päivän aihe, Jumalan rakkauden uhritie, muistuttaa meitä Jeesuksen julkisen toiminnan käännekohdasta, josta alkoi hänen tiensä kohti Jerusalemia, kohti ristiä, jossa hän, maailman Vapahtaja, kärsi ja kuoli meidän puolestamme ja koko maailman puolesta.

Tekstit: Hes. 18:30-32, 1. Tim. 2:4-6, Mark. 10:32-45

Liturgina Tiina Huovila, Martti Muukkonen pitää eläkkeellelähtösaarnansa, kanttorina Julia Hyyrynen.

Messun aikana on lapsille pyhäkoulu kirkon alakerran kerhotilassa. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Martti Muukkosen lähtöjuhla poikkeuksellisesti Artturi-salissa.

Tervetuloa!

Iltamessu

13. sunnuntai helluntaista, Jeesus, parantajamme. Kesällä messut Rajamäessä klo 18.

Messu ja kirkkokahvit

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon." 15. sunnuntai helluntaista, Kiitollisuus.