Talvimyyjäiset

Talvimyyjäiset Nurmijärven seurakuntakeskus

Myyjäisistä kivaa käsintehtyä lämmintä talven tuiskuihin!

Myyjäisistä lapaset ja villasukat laskiaismäkeen! Tule katsomaan, mitä muuta kivaa käsintehtyä ja lämmintä talven pakkasiin ja tuiskuihin on tarjolla.

Arpajaiset

Samaan aikaan myös laskiaisrokka lounas: rokkaa ja laskiaispullakavhit jälkkäriksi!

Klikkaa tästä niin näet vienkkejä vaikka ystävänpäivälahjaksikin

Kuusirinteen kerhotalo

Kuusirinteen perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Rajamäen perhekerho

Haikalan koulun kerhotila, Professorintie 5, 01820 Klaukkala