Tuhkakeskiviikon messu

"Käykäämme nyt Jerusalemiin ja yhdessä paastotkaamme!" Tuhkakeskiviikko aloittaa pääsiäistä edeltävän paastonajan. Messussa piirretään tuhkaristit katumuksen merkiksi kaikille sitä haluaville.

Nimitys tuhkakeskiviikko tulee paastoon liittyneestä tuhkan sirottelemisesta pään päälle. Se oli katumuksen ja parannuksen vertauskuva. Nykyisin emme sirottele tuhkaa, mutta tarjolla on otsaan katumuksen merkiksi piirretty tuhkaristi.

Liturgina ja saarnaa Riku Larmala, avustaa Tiina Huovila ja kohtaamispaikkalaiset, kanttorina Julia Hyyrynen.

Ei pyhäkoulua eikä kirkkokahveja.

Tervetuloa vähän erilaiseen iltamessuun aloittamaan yhteistä paaston matkaa kohti pääsiäistä!

Pieni syksyn pyhitys- konsertti

Hyvinkääläisen Lauluyhtye HaTs esittää 1900-luvulla syntyneiden säveltäjien kappaleita.

Messu Rajamäen kirkossa

"Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani." Ps. 119: 105

Klaken iltamessu ja pyhä tanssi

Iltamessussa hengähdetään musiikin, rukouksen ja ehtoollisen äärellä. Tänään mukana myös meditatiivista pyhää tanssia! Lapsille pyhäkoulu.