Hiihtolomaleiri Rukalla

la 17.2. kello 06.30 - pe 23.2. kello 23.45

Motelli Willis West

Ilmoittautuminen on päättynyt

Lasketteluleiri varhaisnuorille (7-14v.) hiihtoloman aikana Rukatunturin lumisissa maisemissa.

Majoittaudumme Motelli Willis Westissä, osoitteessa Rukanriutta 13, Rukatunturi.

Leiriohjelmassa on myös muuta toimintaa kuin laskettelua. Ilmoittautuneille ja varausmaksun maksaneille lähetetään leirikirje, josta selviää leirin ohjelma tarkemmin.

Leirin hinta on 275€, joka sisältää matkat, majoituksen, ruokailut, vakuutukset ja leiriohjelman. Leirimaksu ei sisällä laskettelulippujen ja välinevuokrien hintaa.

Leiristä tulee suorittaa varausmaksu 100€ 31.1.2018 mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova, kun varausmaksu on suoritettu. Leirin jälkeen laskutetaan loppu leirimaksusta, laskettelulippujen hinta ja mahdolliset välinevuokrat.

Seurakunta on siirtynyt verkkomaksulaskutukseen. Maksajan sähköpostiin lähetetään maksulinkki verkkopankkiin. Jos käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia tai anot maksuvapautusta, ole yhteydessä taloustoimistoon Anna-Liisa Luukkonen p. 0987899634.

Tiedustelut Maritta Kopsala, 050 343 5086 tai maritta.kopsala@evl.fi

Varaathan sinäkin paikkasi mahdollisimman pian.


varhaisnuorisotyö
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

Katso myös

pe 26.4. klo 18.00

Huhtikuun varhaisnuorten leiri Sääksissä

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan ! Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Ohjelmassa mm: - kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa - uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja - uusia kavereita - mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen myös aikuisten kanssa - juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta
pe 17.5. klo 18.00

Toukokuun varhaisnuorten leiri

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan ! Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Ohjelmassa mm: - kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa - uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja - uusia kavereita - mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen myös aikuisten kanssa - juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta.
ma 10.6. klo 10.00

Varhaisnuorten kesäleiri 1.

Tule Sinäkin mukaan!