Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit

"Kun hän huutaa minua, minä vastaan." (Ps. 91:15) 1. paastonajan sunnuntai. Jeesus, kiusausten voittaja. Medialähetys Sanansaattajien kirkkopyhä.

Paastonaika on alkanut. Ensimmäinen paastonajan sunnuntai keskittyy siihen, miten Jeesuksen kutsumusta koeteltiin autiomaassa monin kiusauksin. Jeesus voitti kiusaukset. Myös meitä koetellaan monin eri tavoin, mutta meidän apumme on Kristus, kiusausten voittaja.

Messu ja kirkkokahvit, joiden jälkeen Medialähetys Sanansaattajien eli Sansan lähetystilaisuus. Kolehti kerätään Sansan  Intian mediatyölle: mediatyö Intiassa 14 kielellä tuo evankeliumin yli puolen miljardin ihmisen ulottuville.

1. lukukappale: 1. Moos. 3: 1-19
2. lukukappale: Hepr. 2:9, 17-18
Evankeliumi: Mark. 1:12-13

Saarnaa Pekka Kiuttu Sanansaattajista, liturgina Riku Larmala, kanttorina Satu Ranta, avustaa Pertti Eräpolku ja Rajamäen Martat.

Tervetuloa!

Messu Rajamäen kirkossa

"Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani." Ps. 119: 105

Perhemessu

"Rakas Jeesus siunaa meitä, anna meille enkeleitä." Tervetuloa niin pienet kuin isotkin Jumalan perheväkeen kuuluvat viettämään yhteistä Mikkelinpäivän messua! Huom! Rajamäessä ei messua klo 10!

Lähetyksen päiväpiiri

Klaukkalan lähetyspiirissä jutellaan ja kahvitellaan lähetysaiheiden äärellä.