Messu Klaukkalan kirkossa

3. paastonajan sunnuntain messu.

Paaston matka kohti pääsiäistä etenee. Tänä sunnuntaina huomio kiinnittyy siihen, että Jeesus on kärsimisensä ja ylösnousemuksensa kautta voittanut pahan vallan. Kaiken maailman pahuuden edessä voimme katsoa Häneen.

Liturgian johtaa ja saarnan pitää Markus Asunta, avustavana pappina toimii Pirjo Kuula musiikista vastaa Mikko Peltokorpi ja Klaukkalan kirkon kuoro. Pyhäkoulu.

Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntasalissa.

Iltamessu

13. sunnuntai helluntaista, Jeesus, parantajamme. Kesällä messut Rajamäessä klo 18.

Messu ja kirkkokahvit

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon." 15. sunnuntai helluntaista, Kiitollisuus.

Ystävyyden kammari

Rukousklinikkka

Rukousklinikka tarjoaa matalan kynnyksen rukouspalvelua sairauden, masennuksen tai muun elämän haasteen kohdanneelle. Avoin kaikille, Tervetuloa tutustumaan!