Messu Nurmijärven kirkossa

Nurmijärven kirkko

Jeesus sanoi: "Minä olen elämän leipä."

4. paastosunnuntai (lat. laetare=iloitkaa) on levähdyspaikka, keidas paaston keskellä. Päivän tekstit liittyvät ehtoollisen ympärillä. Jeesus on elämän leipä. Hän jakaa lahjojaan meille ja opettaa mietä jakamaan omastamme tarvitseville.

Riparilaisten safarimessu.

Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntakeskuksessa. Safarille tulleet rippikoululaiset saavat ohjeistuksen lounaasta ja loppupäivästä messun lopussa.

Messua toimittavat Ida Vartiala, Anna-Kaisa Tenhunen, Johannes Haapalainen, Riitta-Leena Sihvola, Julia Hyyrynen ja muita kesän ripareiden työntekijöitä.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Messuavustajien tapaaminen Seurakuntakeskuksessa

Mikä on hyvää messuissamme? Miten niitä voisi kehittää yhteisöllisempään suuntaan?

Lähimmäisen sunnuntai

Messu ja kirkkokahvit

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon." 15. sunnuntai helluntaista, Kiitollisuus.