Messu Rajamäen kirkossa

3. paastonajan sunnuntain messu.

Paaston matka kohti pääsiäistä etenee. Tänä sunnuntaina huomio kiinnittyy siihen, että Jeesus on kärsimisensä ja ylösnousemuksensa kautta voittanut pahan vallan. Kaiken maailman pahuuden edessä voimme katsoa Häneen.

Liturgian johtaa ja saarnan pitää Markus Asunta, musiikista vastaa Mikko Peltokorpi. Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntasalissa.

Ystävyyden kammari

Esirukousilta

Rukoillaan yhdessä tärkeiden omien ja yhteisten asioiden puolesta Kaikille avoin

Messu Rajamäen kirkossa Uskonpuhdistuksen muistopäivänä

"Perustus on jo laskettu, ja se on Jeesus Kristus. Muuta perustusta ei kukaan voi laskea." (1. Kor. 3: 11)

Messu Nurmijärven kirkossa

Tämän pyhän messussa vietetään uskontunnustuksen muistopäivää miettien sitä, mikä on kristillisen uskon syvin ydin. Ihmisen pienuuden ja Jumalan suuruuden sekä avaran armon näkökulmaa mietiskelyyn tuo Herättäjä-yhdistyksen kirkkopyhä.