Messu Klaukkalan kirkossa

4. paastonajan sunnuntai, aiheena "Elämän leipä".

4. paastonajan sunnuntaina aiheena on "Elämän leipä". Neljäs paastosunnuntai tarjoaa pienen lepohetken - keitaan - paastonajan keskelle. Vaikka alttarilla on violetti paastoväri, sunnuntain teema kurkistaa jo pääsiäiseen.

Messua ovat toimittamassa Ida Vartiala (saarna), Riitta-Leena Sihvola ja Jonna Vartiainen.

Messun aikana pyhäkoulu ja messun jälkeen kirkkokahvit.

Tervetuloa!

Rukoushetki

Rauhan, ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivä

Nurmijärven kirkko

Uskon Yö

Uskon Yö on maanlaajuinen seurakuntatapahtuma, joka järjestettiin emsimmäisen kerran syksyllä 2015.Tervetuloa tilaisuuteen, jossa taide, usko ja ihmiset kohtaavat toisensa!

Lasse Heikkilän laulujen messu

Lauletaan lauluja Suomalaisesta messusta sekä muita Lasse Heikkilän lauluja ja ollaan sovinnon teeman äärellä. Pyhän aiheena "Antakaa toisillenne anteeksi". HUOM! Ei messua klo 10!Messussa on mukana Nurmijärven kirkkokuoro ja bändi Pertti Eskelisen johdolla!